Χαμόγελα και πάλι για την Αθηνά Ωνάση: Ήρθε αυτό που περίμενε τόσα χρόνια και η χαρά της δεν περιγράφεται

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο είχαν άσχημο χωρισμό και μάλιστα, έδωσαν σκληρή μάχη στα δικαστήρια, με τον Βραζιλιάνο να ζητά δεκάδες εκατομμύρια, τα οποία δεν πήρε, καθώς η πρώην σύζυγός του απέδειξε τις αλλεπάλληλες απιστίες του.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει, μετά από ένα θυελλώδες διάστημα μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκάλυψε δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Bunte», ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά», αν και οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη.

Τα αδιάσειστα στοιχεία της Αθηνάς Ωνάση για την απιστία του Αλβάρο

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η χρυσή κληρονόμος παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο, τον οποίο της τον είχε δώσει ο επί σειρά ετών συνεργάτης της κ. Αλέξης Μανθεάκης, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηνά Ωνάση είχε στοιχεία για τις απιστίες του Αλβάρο

Η Αθηνά απέδειξε ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Αρβάρο, τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την Βελγίδα και οι δικηγόροι του Αλβάρο γνώριζαν ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει και άλλα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά, ότι ο πελάτης τους ήταν άπιστος και ήρθαν σε επαφή με τους δικηγόρους της και κατέληξαν σε μια συμφωνία ώστε να βγει το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, ο Αλβάρο ζητούσε, εκτός από 11 εκατομμύρια, που ήταν τα χρήματα που θα έπαιρνε, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ και κάποια άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά, με τη συνολική αξία να αγγίζει τα 400.000.000 δολάρια.

Το πόσα χρήματα τελικά θα πάρει είναι άγνωστο, αλλά διέρρευσε ότι θα μπορέσει να κρατήσει τα άλογα που ζήτησε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ