Γερονικολού: «Στη βαλίτσα του Γιάννη βρήκα μια γυναικεία ζακέτα και πήρα να την μυρίσω»

Η ηθοποιός δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής, μιλώντας για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια

Συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στα αντικείμενα, με τα οποία είναι συναισθηματικά δεμένη.

«Μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι από αντικείμενα, ακόμα κι αν δεν είναι υλικής αξίας, αλλά συναισθηματικής. Καλό είναι να μην είσαι τόσο δεμένος, αλλά έχω κάποια πράγματα. Κυρίως από τον μπαμπά μου, που έχω κρατήσει χειρόγραφα και γενικά, τέτοια οικογενειακά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένη δήλωσε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Σαν σήμερα έφυγε. Πριν πολλά χρόνια, περίπου 25. Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας, προφανώς, αλλά για εμένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς και να μην τους ξεχνάμε. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, έχασα την αθωότητά μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε στη συνέχεια, η σημερινή ημέρα έχει για εκείνη μεγάλη βαρύτητα. Νιώθει ότι είναι «ένα τέλος κι αντίστοιχα, μια αρχή».

«Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ. Για μένα είναι όπως είναι πχ τα γενέθλιά μου, την 1η Σεπτέμβρη ή η γιορτή μου στις 25 Νοεμβρίου. Έτσι είναι κι αυτή η μέρα, ουσιαστικά είναι ένα τέλος και μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω ποτέ», υπογράμμισε η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στα αντικείμενα που δεν θέλει να χάσει και το πώς τα συνδέει με έναν άνθρωπο. «Πάντα έχεις την αγωνία να κρατήσεις πράγματα κοντά σου. Ας πούμε, η μυρωδιά είναι κάτι που νομίζω ότι φεύγει πιο γρήγορα σχετικά με το πώς συνδέουμε τους ανθρώπους».

Και τότε με απίστευτο χιούμορ διηγήθηκε τι έκανε όταν είδε μια γυναικεία ζακέτα στα ρούχα του Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Προχτές που άδειαζα τη βαλίτσα του Γιάννη που ήρθε από την εκπομπή του βρήκα μια γυναικεία ζακέτα. Κάνω έτσι, τη μυρίζω και λέω “α, η μαμά του”. Τη μύρισα για να δω με ποιου είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ